top of page
Фото автораШепетівський міський ЦЕНТУМ

V Міжнародний урок доброти в ЦЕНТУМ

Ось уже п’ятий рік поспіль педагоги і вихованці Шепетівського міського ЦЕНТУМ долучаються до проведення Міжнародного уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин», присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин, який щорічно відзначають 4 жовтня. Захід ініційований благодійним фондом «Щаслива лапа» за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Під час проведення уроків доброти педагоги закладу використали захопливі та корисні методичні матеріали на тему тварин, підготовлені фахівцями фонду, а також запропонували власні  цікаві завдання, присвячені  домашнім улюбленцям. Тож діти із захопленням грали у інтерактивну онлайн-гру «День пригод з Лапунчиком», проходили тестування, виконували вправи під час веселої фізкультхвилинки з чотирилапими спортсменами, старанно виготовляли аплікації з собачками і котиками, називаючи їх іменами своїх домашніх улюбленців.

Приємно зазначити, що з кожним роком зростає кількість проведених уроків доброти у закладі, цьогоріч їх вже більше 20!

Крім того, вихованці закладу долучились до флешмобу "Клік для пухнастого" #happypaw #bioetika #клік_для_пухнастого  та підготували відео звернення про тваринок, які шукають дбайливих господарів. 

Віримо, що гуманізм та доброта формуються змалку, впевнені, що наші вихованці виростуть відповідальними і небайдужими!







0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page