top of page

Вихованці ЦЕНТУМ - переможці Всеукраїнської інтернет-олімпіади "Крок до знань - 2023"



З вересня 2022 року по травень 2023 року Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді було проведено Всеукраїнську інтернет-олімпіаду «Крок до знань».

Олімпіада проводилась у два етапи. Її учасниками стали 569 учнів, вихованців закладів загальної середньої, професійно-технічної і позашкільної освіти віком від 8 до 17 років включно (3-11 класи).

Перший етап (відбірковий) проходив у формі тестування з базових дисциплін.

Другий етап (фінальний) – у форматі представлення відеозахисту власного проєкту. На ІІ етапі Олімпіади змагались 450 фіналістів.

За підсумками проведення Олімпіади нагороджено:

- дипломом І ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України фіналістку Всеукраїнської інтернет олімпіади «Крок до знань - 2023» Перебейнос Катерину вихованку гуртка «Світ птахів» з темою проєкту «ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ ПЕРЕПІЛОК ЗВИЧАЙНИХ (COTURNIXCOTURNIX) В ДОМАШНІХ УМОВАХ»;

- дипломом ІІ ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України фіналістку Всеукраїнської інтернет олімпіади «Крок до знань - 2023» Ковальчук Вероніку вихованку гуртка «Декоративне птахівництво» з темою проєкту ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОГО ВПЛИВУ РОСЛИН НА РЕПРОДУКЦІЮ ВИДУ ХВИЛЯСТОГО ПАПУГИ (MELOPSITTACUS UNDULATUS).

2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page